curs-valutar-bnr.ro – Curs BNR

Lansat in 2009, curs-valutar-bnr.ro este probabil cel mai complet site care ofera informatii financiare legate de cursul valutar BNR si cursul valutar publicat de bancile comerciale din Romania.

Toata platforma este custom, construita de la zero, si lansata in mai multe tari cum ar fi: Anglia, Norvegia, Danemarca, Republica Moldova si Rusia.

Site-ul curs-valutar-bnr.ro poate fi accesat si folosind adresa scurta cvbnr.ro care va face redirect catre adresa principala a site-ului.

Convertorul valutar a fost recent imbunatatit cu un grafic actualizat dinamic in functie de valutele selectate. A fost adaugata si posibilitatea de a distribui link-ul conversiei facute, inclusiv cu data cursului, daca aceasta a fost schimbata din calendar.

Sectiunile dedicate pentru fiecare moneda majora in parte, de exemplu curs dolar american sau curs lira sterlina furnizeaza grafice si informatii detaliate legate de evolutia acestor monede, valori maxime, minime si medii in functie de intervalul selectat. De asemenea cursul poate fi sortat dupa valoare sau variatie procentuala.

Cursul oferit de banci este actualizat din 15 in 15 de minute de la aproape toate bancile care furnizeaza cursul online.

In plus site-ul ofera un widget extrem de customizabil pentru preluarea gratuita a cursului valutar, folosit in acest moment de peste 4000 de site-uri.

La inceputul anului 2016 site-ul a primit update la un nou frontend, responsive si retina ready, bazat pe Bootstrap 3.

Pe scurt

Lansat in

2009

Servicii

Logo, design unic, programare custom, SEO&SEM, gazduire.

Rezultate SEO

In prima pagina pentru cuvintele cheie: curs dolar, curs aur, cel mai bun curs, etc.

Vezi proiect